15 juni 2011

Först: Ett stort grattis till Jesper på födelsedagen, hoppas din dag blir bra!

Jag och Robin ska strax ut på en löpartur, vi gör allt för att komma i form till Alanya! (Åker 15-22 aug) o det ska bli heelt underbart! Vi springer med Runkeeper (En jättebra app som finns att ladda ner)

Lägenheten börjar bli fin också, lovar bilder imorgon eller ikväll! Vi var under förra helgen på IKEA o handlade för 7000..haha, sinnes! Men fint vart de o det är väl huvudsaken, right? ;-) Umeå börjar kännas tomt nu me, alla studenter är på hemmaplan, vilket också märktes när vi gick igenom ÅC igår. Imorgon börjar jag också att jobba mitt sommarschema på systembolaget, först ut är alltså passet imorgon 11.45-20.30. Fredag o lör innebär också jobb, men har inte koll på tiderna än riktigt.

Btw åker vi hem till midsommar och vi kommer spendera den i stugan! Har blivit jättefint där ute nu å vi verkar ska bli ett helt gäng. Lillskruttis (kissen) får snällt sova hos mormor, där trivs hon bra. Något roligt med Agnes är att hon verkligen är fäst vid mig, hon följer efter mig nästan vart än jag går och på kvällen när jag borstar tänderna/sminkar av mig är hon där, sitter på taket på kattlådan o spanar..duschar likaså, då sitter hon där o gosar (hon har kattbastu då)

Nu ska jag byta om, Hurt-Emma vettni!


RSS 2.0